En stor blå scen fylld av rök och "Moderat såklart" i bakgrunden

Sveriges största frihetsrörelse.

Är du på?

Berätta lite mer om dig själv nedan för att komma igång.

Vad sysslar vi med?

Våra evenemang

Häng med ett härligt gäng i vår lokal ett stenkast från Stortorget! Är du sugen på att finslipa dina politiska och retoriska förmågor? Kom på en diskussionskväll eller ett talarpass med en toppolitiker! Är du mer intresserad av att se Ulf briljera i debatten eller vinna snygg merch? Självklart anordnar vi viewing parties och tävlingar! Vi utlovar en go’ gemenskap!

Här en träff med Ung Allians Helsingborg i augusti 2018.

Stooora evenemang

Som medlem i Helsingborg MUF får du möjligheten att delta i både MUFs och Moderaternas evenemang, såväl lokalt som regionalt och nationellt! Vi slår ett extra slag för MUF Skånes årliga stämma med en intensiv debatt och magisk sittning på ett hotell någonstans i Skåne. Vill du få in en fot i partiet erbjuder vi dörren in till Moderaterna i Helsingborgs utbildningar, evenemang och kampanjer!

Här Moderaternas Sverigemöte 2022.

Kampanjer

Dag och natt ska vi måla Helsingborg blått om det så är skolkampanjer, lappning av brevlådor eller utdelning av kaffe på Helsingborg C. Vill du kamma hem priset som årets värvare?

Här utanför kampanjbussen i slutspurten 2018.

Studiebesök

Vill du se insidan av Riksdagen, träffa Andreas Norlén eller känna av pulsen på Almedalen? Vi reser land och rike mot valvinst!

Här tillsammans med Moderaternas vice partiledare Elisabeth Svantesson i Riksdagshuset, november 2019.