Om oss

Vårt uppdrag är att göra sundets pärla och Sverige blåare än någonsin förr! Vi är Moderata Ungdomsförbundets lokalförening i Helsingborg. Vi anordnar evenemang för våra medlemmar, bedriver opinionsbildning och genomför kampanjer i såväl fysiskt som digitalt format! Varje år väljer medlemmarna i Helsingborg MUF en styrelse som leder arbetet under året. Vill du höra av dig är du varmt välkommen att skriva till kontakt@helsingborgmuf.se eller direkt till en av våra styrelseledamöter nedan!

Besöksadress

Norra Strandgatan 14
252 20 Helsingborg

En tjej med en Helsingborg MUF-tröja som entusiastiskt kollar in i kameran med ett leende
En tjej med en Helsingborg MUF-tröja som entusiastiskt kollar in i kameran med ett leende

2021 års styrelse

Robin Landin

Robin Landin

Ordförande • Hej! Mitt namn är Robin Landin och jag är ordförande för Helsingborg MUF. Utöver att vara politiskt aktivt så studerar jag till ämneslärare i samhällskunskap och engelska med inriktning på gymnasiet. Mina hjärtefrågor inom politiken är skola och psykisk hälsa speciellt bland ungdomar.

robin@helsingborgmuf.se

Jonathan Dahlqvist

Jonathan Dahlqvist

Vice ordförande • Hej! Jag heter Jonathan, är 18 år gammal och läser tredje året på naturvetenskapsprogrammet. Jag sysslar mycket med organisation, grafisk formgivning och politik (såklart). Jag är förälskad i sena löprundor på strandpromenaden, helst med en politisk podd i öronen. Jag brinner för frågor om rättsväsendet, integration och utbildning!

jonathan@helsingborgmuf.se

Henrik Ahl

Henrik Ahl

Styrelseledamot • Hej! Jag heter Henrik Ahl, är 18 år och är just nu inne på mitt första år som ledamot i styrelsen i Helsingborg MUF. Mitt politiska intresse har varit stort sedan jag var väldigt ung och Moderaterna blev såklart direkt det enkla valet. Några politiska roliga fakta om mig är att jag har skakat hand med Australiens före detta premiärminister Tony Abbott och att talmannen Andreas Norlén har en bild på mig på sin Instagram. De områden inom politiken som jag brinner mest för är skolan, ekonomin och framför allt friheten.

henrik@helsingborgmuf.se

Nannah Hallberg

Nannah Hallberg

Styrelseledamot • Hej! Mitt namn är Nannah Hallberg och jag är 18 år. Till vardags studerar jag den samhällsvetenskapliga linjen med inriktning av beteendevetenskap på ProCivitas. När jag inte håller på med politik så tycker jag om att umgås med vänner, äta (men inte laga) god mat och att ta långa promenader. Min hjärtefråga har sedan länge varit utbildningen. Men frågor som jämställdhet och lag & ordning är även frågor som intresserar mig.

nannah@helsingborgmuf.se

Filip Manjevic

Filip Manjevic

Styrelseledamot • Hej! Mitt namn är Filip Manjevic och jag är 18 år gammal. När jag inte är politiskt aktiv i MUF gillar jag att simma och kolla på både komedi- och skräckfilmer. Den viktigaste frågan varierar alltid för mig men just nu är min hjärtefråga lag och ordning. Detta är för att jag vill att alla ska kunna vara säkra i Sverige och inte oroa sig över att gå ut själv på kvällen.

filip@helsingborgmuf.se