Ett hundratal ungdomar på en scen ler in i kameran

Vilka är vi?

Vårt uppdrag är att göra sundets pärla och Sverige blåare än någonsin förr! Vi är Moderata Ungdomsförbundets lokalförening i Helsingborg. Vi anordnar evenemang för våra medlemmar, bedriver opinionsbildning och genomför kampanjer i såväl fysiskt som digitalt format! Varje år väljer medlemmarna i Helsingborg MUF en styrelse som leder arbetet under året. Vill du höra av dig är du varmt välkommen att skriva till kontakt@helsingborgmuf.se eller direkt till en av våra styrelseledamöter nedan!

Besöksadress

Norra Strandgatan 14
252 20 Helsingborg

En tjej med en Helsingborg MUF-tröja som entusiastiskt kollar in i kameran med ett leende

2022 års styrelse

Jonathan Dahlqvist

Styrelseordförande • Ledamot i kretsstyrelsen, MUF-representant i Tågaborgsmoderaterna
jonathan@helsingborgmuf.se

Hej! Jag heter Jonathan, är 18 år gammal och läser tredje året på naturvetenskapsprogrammet. Jag sysslar mycket med organisation, grafisk formgivning och politik (såklart). Jag är förälskad i sena löprundor på strandpromenaden, helst med en politisk podd i öronen. Jag brinner för frågor om rättsväsendet, integration och utbildning!

Nannah Hallberg

Nannah Hallberg

Vice styrelseordförande • MUF-representant i Rausmoderaterna
nannah@helsingborgmuf.se

Hej! Mitt namn är Nannah Hallberg och jag är 19 år. Till vardags studerar jag den samhällsvetenskapliga linjen med inriktning av beteendevetenskap på ProCivitas. När jag inte håller på med politik så tycker jag om att umgås med vänner, äta (men inte laga) god mat och att ta långa promenader. Min hjärtefråga har sedan länge varit utbildningen. Men frågor som jämställdhet och lag & ordning är även frågor som intresserar mig.

Henrik Ahl

Henrik Ahl

Styrelseledamot, evenemang
henrik@helsingborgmuf.se

Hej! Jag heter Henrik Ahl, är 19 år och är just nu inne på mitt första år som ledamot i styrelsen i Helsingborg MUF. Mitt politiska intresse har varit stort sedan jag var väldigt ung och Moderaterna blev såklart direkt det enkla valet. Några politiska roliga fakta om mig är att jag har skakat hand med Australiens före detta premiärminister Tony Abbott och att talmannen Andreas Norlén har en bild på mig på sin Instagram. De områden inom politiken som jag brinner mest för är skolan, ekonomin och framför allt friheten.

Mattias Bubicic

Mattias Bubicic

Styrelseledamot, opinionsbildning • MUF-representant i Moderaterna Rydebäck-Mörarp
mattias@helsingborgmuf.se

Hej! Mitt namn är Mattias Bubicic och är 21 år gammal. Jag pluggar till ämneslärare i samhällskunskap och historia på Malmö universitet och jobbar som simlärare. Mina hjärtefrågor är utbildning och integration.

Markus Holm

Adjungerad styrelseledamot, medlemsvård
markus@helsingborgmuf.se

Hej! Jag heter Markus Holm och jag är 18 år. För tillfället läser jag andra året på samhällsvetenskapsprogrammet i Helsingborg. När jag inte sysslar med poltik tränar jag innebandy, kollar fotboll eller umgås med kompisar. De områden jag brinner lite extra för inom politiken är lag & ordning och utbildning.

Loren Sarajlic

Styrelseledamot, evenemang • MUF-representant i Citymoderaterna
loren@helsingborgmuf.se

Hej! Mitt namn är Loren Sarajlic och jag är 19 år. Just nu pluggar jag för att komma in på min drömutbildning, civilingenjör inom industriell ekonomi, i Lund! Min hjärtefråga är trygghet och brottsbekämpning i vår fina stad. Utöver politiken är mina intressen är att träna, lyssna på musik, och umgås med vänner.

Ludvig Wallman

Ludvig Wallman

Styrelseledamot, medlemsvård
ludvig@helsingborgmuf.se

Tja! Ludvig Wallman heter jag, 19 år gammal och går sista året på ekonomiprogrammet. Bortsett från politik är tennis, piano och att digga till go musik något jag älskar att göra. Att käka (och laga!) go mat med vänner är inte heller helt fel. Jag har ingen specifik politisk hjärtefråga, men frågor såsom lag och ordning, invandring/integration och landets ekonomi är något jag alltid intresserat mig för.